.

.

donderdag 27 december 2012

Een eigen blog ..

Hier mijn eerste berichtje op blogland ! Ik ben al de hele middag bezig met de indeling van het blog.. maar ik vind het toch wel erg lastig. Dus het kan zijn dat er nog heeel veel aan gesleuteld gaat worden :-)  Ik ben Fleur , ik ben 26 jaar. Ik was eigenlijk nooit zoveel met wonen en interieur bezig totdat ik 5 jaar geleden het tijdschrift Wonen Landelijke stijl zag , sindsdien ben ik er verslaafd aan !! Ik heb 5 jaar geleden met mijn vriend een oud huisje gekocht en hier hebben we alles aan moeten verbouwen, en dat vond ik erg leuk, omdat ik daar helemaal mijn eigen stijl in kwijt kon. Het is dus echt ons huisje geworden. Ik ga proberen om hier een mooi blog van te maken en zou het leuk vinden als je volger wordt , 

Groetjes Fleur 

6 opmerkingen:

 1. Hallo Fleur, veel plezier in Blogland.
  Best een heel gevogel maar ook heel leuk en leerzaam!

  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Fleur,

  Welkom in blogland, en een mooi nieuwjaar....
  Kom maar op met die leuke posten....

  Groet Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat leuk, jij ook net begonnen met bloggen.(t ziet er al prima uit hoor!)
  nou ik ga je volgen, want wat ik zie is al erg gaaf!
  dus ben ook heel benieuwd, naar de rest.
  groetjes, Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Fleur
  Welkom in blogland. Zelf blog ik ook nog niet zo lang. Je hebt prachtige sfeervolle foto's gemaakt en ben dan ook benieuwd naar je volgende blog. Ik ben je gaan volgen hoor.
  groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi Fleur,

  Leuk dat je ook bent begonnen met bloggen. Ik had je bericht gelezen bij mijn bericht van onze pup en ga snel je blog verder lezen. Volgens mij hebben we wel dezelfde smaak! ;)

  Groetjes Wilianne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke blog heb je. Ik ga je volgen. Ik kan me voorstellen dat jullie voor het uitzicht zijn gegaan. Mooi hoor.

  Groetjes,
  Reineke

  BeantwoordenVerwijderen